Miért fagy le a Skyrim és Fallout 3 is a kezdő képernyőnél?
Figyelt kérdés
Ahogy bejön a Skyrim logó már hiba üzenettel le is áll, a Fallout 3 pedig a Please stand by feliratnál.2014. jún. 30. 10:06
1/1 anonim válasza:
Én sokáig keresgéltem az okát ennek mivel nála is hasonló a probléma hát arra jutottam ,h op rendszerhez köthető a dolog ! haveromnak minden gond nélkül elfut semmi baja nincs (más oprendszere van,sose volt ilyen jellegű gondja) nekem meg ha vért izzadok sem ! és ez sajnos más játékokra is igaz ... nekem több fallout verzióm volt az egyiket sikerült működésre bírnom az meg amiatt volt játszhatatlan mert 2percet játszottam utána becrashelt a játék valami hibaüzenettel. ha elmentettem akkor így tudtam haladni 2 perceket előre :D néztem fórumokon is megoldást az össze létező ini filet átírtam halottnak a csók... majd ha eljön az ideje ,h újra rakd a géped próbálj más op rendszert rakni illetve esetleg keress rá ,h melyik op rendszer fajták kompatibilisek vele .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!