Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Warcraftba nem...

World of Warcraftba nem látom, hogy mennyit sebzek, mit tudnék ez ellen tenni? + Egy jó addon pakk kéne.

Figyelt kérdés
Valamit elállítottam és amikor pl fejlődök nem látom a felvillanó sárga számokat,hogy éppen mennyit sebeztem vagy kriteltem. Hol lehet ezt visszaállítani??? A másik, hogy egy jó addon pakkra lenne szükségem, csak én ehez nagyon nem értek, a lényeg hogy a skillsávot lehessen kicsit igazítgatni, az ablakok a wowba legyenek dizájnosabbak stb...

2014. jún. 29. 13:14
 1/3 Csiß ***** válasza:
interface -> combat text és pipáld vissza a damage részt.Addon "pakk"(pack)hez pedig jó lenne tudni,hogy eredetin vagy törtön játszol.Tört esetén kéne egy kieg és egy patch verziót tuzdni mert nem mindegy milyen addont teszel fel,
2014. jún. 29. 15:19
 2/3 A kérdező kommentje:
Eredetizek természetesen. Köszi az eddig segítséget :)
2014. jún. 29. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
De igazság szerint nekem inkább dizájnos addonok kellenének, hogy jól nézzen ki az egész kezelőfelület. : D + healbot meg egyéb ilyen alap dolgok :D.
2014. jún. 29. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!