Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud hack-et Clash of...

Aki2014 kérdése:

Valaki tud hack-et Clash of Clans-ra, és Boom Beach-re?

Figyelt kérdés
Már régóta keresek hacket rájuk, találtam is egy csomót, de mindegyik letöltéséhez meg kell adnom a telefonszámomat, amire drága sms-eket fognak küldeni, ha megadom. Ha valaki esetleg tud mondani olyat, aminél nem kell ilyet csinálni, annak nagyon megköszönném. :)

2014. jún. 29. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
48%

Várj, mindjárt írok egyet, ami ugyan működni nem fog, de legalább ellopja az összes jelszavad meg, ha netbankolsz, akkor a bankszámlaadataid is!

Most viszont te tippelj: szerinted az összes többi ilyen "hack" program miben különbözik a fent körvonalazottól?

G.

2014. jún. 29. 12:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem kértem bunkó választ egy kilencévestől, aki szerint én nem rudom, hogy egy ilyen dolog milyen kockázatokkal jár, és éppen ezért kértem olyan hacket, amihez nem kell semmi ilyesmi.
2014. jún. 29. 12:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Nincs hack.
2014. jún. 29. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Na, akkor számítástechnika óra következik, jól figyelj!

Az ilyen játékoknál van egy szerver meg egy kliens. Te vagy a kliens (pontosabban a géped, de ez most nem lényeg, úgysem fogod érteni), a szerver meg azé a cégé, aki ötpercenként eléd ugrik, hogy fizess a játékért, mert akkor neked jó lesz.

Na már most, a játék úgy működik, hogy te regisztrálsz és elkezdesz falut építeni vagy tevét nevelni, vagy bármit. Akármit csinálsz a játékban, az egy kupac adatot fog a szervernek adni, az pedig fekete mágiával módosít pár adatot a saját adatbázisában meg egyéb varázslatokat végez, aztán visszaküld egy választ neked és tádá, ha minden klappol, akkor fejlődött a falvad/tevéd/bármid. Te bele tudsz szólni abba, hogy mit csináljon a szerver? Nem. Ha letöltesz egy "hack"-et, az bele tud szólni? Nem. Bármi a te gépedről bele tud szólni? (dobpergés) NEM.

Konklúzió: Te a büdös életben nem fogod megért... "meghackelni" az ilyen böngészős játékokat és a falvad/tevéd/bármid csak úgy fog változni, ahogyan azt a szerver engedi.

A kockázatokról és melléhatásokról meg te csak hiszed, hogy tudsz!

G.

Hozzáértőknek: Nem, nem tud fals adatot küldeni a szervernek, mert az védve van, nem tud a MySQL-lel se játszani mert nem ért hozzá és másra sem képest mert azt mondtam! :)

2014. jún. 29. 13:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de ismétlem: nem vagyok hülye.
2014. jún. 30. 07:06
 6/11 anonim válasza:
36%

Már pedig csak a gyerekek képesek arra,hogy nem tudnak csalás nélkül játszani egy online vagy offline játékkal.

Letöltitek vagy megveszitek és már böngészitek is ,hogy hol milyen hack vagy kód van hozzá még mielőtt elkezdenétek játszani.

Ez szánalmas.

2014. okt. 6. 10:40
 7/11 Abrams12 válasza:
11%
Istenem utálom az ilyen nyolc éves gyerekeket akik csak hackel tudnak élni
2014. okt. 29. 12:50
 8/11 prohphet válasza:
Haljátok aki nem tud értelmes válast adni az pofát befog de azt megértem hogy lecseszitek mert csalni akart énis csalok gta5 be most h màr végig játszottam de elötte soha mert ugy nem igazi a játékélmény
2015. febr. 24. 20:13
 9/11 reapercola válasza:
Úgy látom nem érted kedves Kérdező. G. barátunk nem akar neked rosszat, hanem éppen azt mondja, hogy a szerver alapú játékokra azért nincs hack, mert a te kliensed nem képes a szerveren nem megengedett adathasználatra, tehát nem tudsz pl. beadni magadnak 900 gemet, mert ilyen nincs. Ha ehhez akarsz folyamodni, akkor törd fel a rendszerüket, de az meg nem hacket igényel, hanem tudást, és nem lesz valami hű de könnyű.
2015. júl. 14. 11:02
 10/11 Kuksiman válasza:
Nagyon nagy pofája van az 1. commentelőnek, de, van hack... Ha androidos telefonod van, akkor ki kell rootoltatni, és xmods-ot rátenni, ha ios-es, akkor ki jail breakozni kell, és ugyan ez.
2015. júl. 31. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!