Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mondjátok meg nekem, hogy mi...

Mondjátok meg nekem, hogy mi olyan jó egy mobiltelefonban?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem a mobil telefonokat, azon nem is lehet játszani, csak a buta emberek mondják hogy jó a telefon, én azt mondom hogy sz@r! Nem szoktam telefonon játszani, nem divat a telefon!

2014. jún. 27. 21:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Például bárhonnan tudok telefonálni, és mások bárhol elérhetnek. Nem kell egy telefonfülkébe aprókat dobálnom, vagy hazamennem a vezetékeshez.
2014. jún. 27. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Most komolyan azért szólod le a telefonokat úgy általánosságban, mert nem jó játszani rajta (szerinted)? Kezdjük ott, hogy a telefon elsősorban nem is játékra való. Meg nem olyan játékokat kell elvárni rajtuk, mint PC-n vagy konzolon, mert a telefonos játékok többnyire csak 10-15 perces röpke időeltöltésre jól, miközben buszozol vagy hasonlók.

Szóval elég rosszul közelíted meg ezt az egész dolgot.

2014. jún. 27. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nézzük, próbálj telefonálni fülkéből manapság, Keletibe olyan nyolcból egy ha müködik. Na meg milyen eszközöket tartalmaz egy mai telefon: GPS, jegyzetfüzet, naptár,ébresztő, pendrive, zenelejátszó, akár film lejátszó, fényképezőgép az átlagembernek, akkor már videókamera is, könyv, különböző eszközök írányitása, mint távírányitó, egér stb. És még internetet nem is vettem figyelembe, illetve a extrémebb appokat, mint az orvosi diagnosztikai appok, scannelő stb.
2014. jún. 27. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!