Szerintetek melyik játékkel érdemesebb játszani? Dota vagy LoL
Figyelt kérdés
Milyen játékélmény, Milyen a grafika, Milyenek a hősök...2014. jún. 27. 19:45
2/8 anonim válasza:
A dotának jobb a játékélménye a graffikája jobbak a hősök is. mind2vel játszok pedig. Csak a közösség ami elviselhetetlen sokx és elisveheti a kedved tőle.
3/8 anonim válasza:
Mindkettő ugyanolyan, dota egy fokkal jobb talán. Mindkettőben undorító a közösség, mindkettőben beírják a meccsek végén hogy "könnyű volt, adjatok valami kihívást" meg hogy "jelentsétek xy-t mert ezt csinálta meg azt". Ha nem szeretnéd teljesen megutálni az emberiséget akkor távol maradsz mind a kettőtől, mert ezekben a játékokban több degenerált, buta, ostoba emberrel találkozol mint egy elmegyógyintézetben.
4/8 anonim válasza:
10000x volt mar ez a kerdes
sajnos a #3-nak igaza van
5/8 anonim válasza:
Dota -t nem ismerem, a lol hoz volt szerencsétlenségem, de olyan hulladék unalmas fost még nem láttam...
6/8 anonim válasza:
A DotA 2 sokkal! Persze ezt nem leeht igy megmondani mert mindenkinek más tetszik, de szerintem a Dota jobb, szebb, hangulatosabb, de az a sok h*lye.... Megyek top-ra a másik 4 meg middlen szerencsétlenkedik, egyikse megy el onnan és ilyenkor bot-on vesztünk.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is a Dota 2-vel érdemesebb játszani.
2015. jan. 25. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!