Milyen egy jó Pokemon team-build, az Emerald-ban?
Elkapott a nosztalgia, szóval egy emulátor kíséretében letöltöttem az Emerald version-t. De már nem nagyon megy a build-elés. Már a második teremvezető megakasztott. Szóval hogy ne legyen több ilyen, szeretnék kérni pár tanácsot, ha lehet akkor konkrét példákkal kiegészítve.
Ami eddig van:
Torchic(lvl.18)
-Double kick
-Focus energy
-Peck
-Ember
Shoormish(lvl.15)
-Tackle
-Stun spore
-Absorb
-Leech seed
Whismur(lvl.12)
-Pound
-Uproar
-Astonish
Shroomisht szerintem nem nagyon érdemes továbbfejleszteni, amíg nem lesz meg neki a Spore, bár az viszonylag későn van sajnos, és addig meg nem túl erős...
Szükséged lesz ugye mindenképp valamire, ami repül. Swellow nem rossz egyébként, mondjuk egy ilyen Fly/Facade/Wing Attack/Steel Wing szettel.
Úsznod is kell majd valakivel... Pl. egy Ludicolo szerintem nem rossz ötlet, valami Surf/Ice Beam/Giga Drain/valami szettel.
Mellé még... Nem tudom, mondjuk Aggron (rock slide/earthquake/iron tail/valami), Flygon esetleg, vagy Salamence, stb.
Mát megvannak. :)
-Blaziken
-Loudred(Exploud)
-Lombre(Ludicolo)
-Magneton
-Trapinch(Flygon)
-Xatu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!