Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek az ubisoft miért...

Szerintetek az ubisoft miért szúrt ki velünk a far cry 3-al?

Figyelt kérdés
Azért mondom mert az e3 gameplay-be sokkal szebb grafikát mutattak be mint ahogy valójában van.(ha nem hiszitek nézzétek meg) Grafikai beállításom:ultra felbontás:1920x1080

2014. jún. 25. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Legyen ez a legnagyobb gondod
2014. jún. 26. 00:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem igenis nagy baj.Ha már mutatnak valamit akkor a butított verziót mutassák(amelyik kijött pc-re) ne a feltúrbózottat. Direkt lebutították a grafikát hogy a far cry 4-el többet kaszáljanak.De ezzel az e3-as videóval lebukott az ubisoft.
2014. jún. 26. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mond egy játékot, ami jobban nézz ki megjelenéskor, mint a trailerben. A játékpiac így müködik, kész.
2014. jún. 26. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem direkt butították le, hogy a Far Cry 4-el nagyobbat kaszáljanak. A E3-as demók mindig is szebbek szoktak lenni, nagyon sok példa van erre, például az Alien Colonial Marines, aminek a demója egy külön játék volt gyakorlatilag, ami köszönő viszonyba sem volt a hónapokkal később kiadott rendes változattal. A Dark Souls 2 demójába HD textúrákat és rengeteg szűrőt, élsimítást, tükröződést raktak, hogy jobban nézzen ki, viszont az alapjáték nem bírta volna el ezeket, akadozott volna, így az alapjáték sokkal rondább lett mint a demó. A pofátlanság netovábbja az, hogy a Steamen meg mindenhol a játékot a demóból vett képekkel hirdették.

Tehát igen, a világ változik, lassan már minden becsapás. De én sosem értettem azokat akik a grafika miatt verik magukat, nekem még a PS3-as Killzone 3 is gyönyörű, a puskákon a csillogások, effektek meg a robbanások nagyon élethűek. Más meg még a Killzonenál 5x szebben kinéző játékokra is azt mondja hogy "undorítóan néz ki". Tehát a szép grafika fogalma is relatív.

2014. jún. 26. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg az ubi elég fos. Jó nagy csalódás lett a nagy Watch Dogs -uk amit annyira hype oltak, hogy jobb mint a GTAV, meg nagy ellenfele stb. aztán még a 4 nél is szarabb lett xD
2014. jún. 26. 12:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem szar az ubi! De most valahogy csalódottnak érzem magam,hogy bemutattak nekem egy lenyűgöző grafikát(épp ezért is vettem meg) és erre kaptam egy nyengébb grafikát(Nem azért mondom így is nagyon szép a grafika ultrán) csak nagyon beleéltem magam ebbe a grafikába. Kiváncsi vagyok a gta 5 pc-re next gen-el milyen grafikát produkál a konzol ellen!Hú már alig várom,csak kérem nagyon szépen a rokstar-t hogy a gta 4-ből tanuljanak és optimalizálják jól!Eléggé meglepődtem mikor az i7-es procimon nem volt meg a 60fps sőt olyan 30-35 körül mozgott(de hála istennek egy kis patch és egyből felment 50-55fps-re)
2014. jún. 26. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

A négyes nagyon jól írja! Számomra még a PS2-es Killzone 1 grafikája is szép, pedig egy ideje nextgen játékokkal játszom.

Ne csüggedj kérdező, a játékért játsz, ne a grafikáért. :)

2014. jún. 26. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!