Szerintetek az ubisoft miért szúrt ki velünk a far cry 3-al?
Nem direkt butították le, hogy a Far Cry 4-el nagyobbat kaszáljanak. A E3-as demók mindig is szebbek szoktak lenni, nagyon sok példa van erre, például az Alien Colonial Marines, aminek a demója egy külön játék volt gyakorlatilag, ami köszönő viszonyba sem volt a hónapokkal később kiadott rendes változattal. A Dark Souls 2 demójába HD textúrákat és rengeteg szűrőt, élsimítást, tükröződést raktak, hogy jobban nézzen ki, viszont az alapjáték nem bírta volna el ezeket, akadozott volna, így az alapjáték sokkal rondább lett mint a demó. A pofátlanság netovábbja az, hogy a Steamen meg mindenhol a játékot a demóból vett képekkel hirdették.
Tehát igen, a világ változik, lassan már minden becsapás. De én sosem értettem azokat akik a grafika miatt verik magukat, nekem még a PS3-as Killzone 3 is gyönyörű, a puskákon a csillogások, effektek meg a robbanások nagyon élethűek. Más meg még a Killzonenál 5x szebben kinéző játékokra is azt mondja hogy "undorítóan néz ki". Tehát a szép grafika fogalma is relatív.
A négyes nagyon jól írja! Számomra még a PS2-es Killzone 1 grafikája is szép, pedig egy ideje nextgen játékokkal játszom.
Ne csüggedj kérdező, a játékért játsz, ne a grafikáért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!