Nittyke kérdése:
Milyen Multis PFS-ek vannak amivel sokan játszanak magyarok? :D
Figyelt kérdés
Régebben Cod4-eztem de ez lehet már kihalt, meg már nem is tudom milyen szerverkeresők működnek. Ehhez hasonló ingyenes FPS-ek vannak vagy valami amivel sok magyar játszik???2014. jún. 25. 20:00
1/3 anonim válasza:
A Codokat nem ismerem, de a Counter Strike több részével is rengeteg magyar játszik. Ha még nem próbáltad őket, akkor szerintem a Global Offensivet vedd meg, az a legújabb, és játékélményre a legjobb is.
2/3 anonim válasza:
Left 4 dead 2
Battlefield 3
Ezeken nagyon sokan vannak sőt maga az EA ingyen is adta a BF3-t pár hete. Mondjuk már lecsúsztál róla mer már nem az, viszont ha van egy spanod aki lekapta csak kérd el az Originjét és játszhatsz is azonnal és full ingyen.
3/3 anonim válasza:
CoD2, és xfire el... De amúgy egyáltalán nem halt ki, bár azért már nem tart ott mint 3-4 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!