Dota2 vs LoL? Miért szidják egymást a játékosok? Aki Lolozik miért szidja a Dota2-őt (és fordítva)?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesítő.2014. jún. 25. 19:16
1/8 anonim válasza:
Ha kérdéseket teszel fel, akkor itt is ez lesz...
A DoTA volt az első, a "műfaj" egyik alapítója, a LoL egy DoTA koppintás, ahol a játék a szádba rág mindent,h hogy csinálj, míg a DoTA nem.
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván nem erre vagyok kíváncsi hanem kész érvekre.
2014. jún. 25. 19:56
3/8 anonim válasza:
Ez az érv... A DoTA-sok azért szidják a LoL-t, mert a LoL szádba rágja,h melyik hősnek mit vegyél stb., a DoTA egy koppintása és mégis magasztalják. A LoL-osok meg azért szidják a DoTA-t, mert nagyrészük azt se tudta,h mi az a DoTA, addig míg meg nem csinálták a DoTA2-t, így nem tudják,h a DoTA-nak milyen története van és mennyivel nehezebb tud lenni.
4/8 A kérdező kommentje:
Áhá! Már értem! Köszi,ment a zöldkéz!
2014. jún. 25. 20:13
5/8 anonim válasza:
Azért, mert nem tudják elfogadni, hogy az emberek különbözőek és mindenkinek más az ízlése és természetesen mindenki a saját kedvencét magasztalja.
Ez sem különb a(z): sndroid vs iphone, ps vs xbox, ferrarri vs porsche, stb-nél.
6/8 anonim válasza:
Vagy lehet, hogy egyszerűen csak irigyek. Valaki pl. tök jól elvan az egyikkel, de mikor kíváncsiságból kipróbálja a másikat akkor az nem megy neki, és ezért elkezdi szidni az azzal játszókat.
7/8 anonim válasza:
Én Dota 2 player vagyok, sosem szaroztam a LoL-t vagy egyéb mobát. LoL-al kezdtem mint moba 1 hónapot játszottam vele unogatva, kipróbáltam Dota 2-t és azóta is azzal játszok. A másik játék szídása csak a retardált gyerkek müdszere ugyanis túl sok van belőlük ebben a játékmódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!