Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Call of Duty 1-ben a trainin...

A Call of Duty 1-ben a trainingben nem boldogulok. Mit kell csinálni, hogy be tudjak menni a gyakorlótérre? Hogy kell kezdeni?

Figyelt kérdés
Még sosem játszottam vele. És lány vagyok! Csak hogy tudjátok miért vagyok ilyen suta hozzá!!
2010. jan. 4. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Balfelső (vagy alsó) sarokban jelöli, hogy hova kell menni, és az egyiknél ott kell szarozni, nézni valamilyen táblára talán, vagy nem tudom, de majd valahova nézelődni kell.
2010. jan. 4. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 4. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Jajj köszi! Idővel sikerült rájönnöm, hogy az elején valami jeleket kellett megtalálni és ha megvolt akkor csippant egyet! Hát azért szerintem nem volt egyszerű! De utána a többi már simán megy! :D
2010. jan. 5. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából nem jeleket kell emgtalálni hanem a képekre rá kell nézni :D De akkor gondlolom angolul sem nagyon tudsz...:D
2010. jan. 7. 04:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!