Szerintetek a LoL-t vagy a Dota2-t töltsem le? Melyik a jobb?
Számomra a dota2 a nyerő. Mivel amióta kb van dota warcraft 3 ban azóta játszom vele. Kipróbáltam mindkettőt. A Dota2 szerintem jobban büntet ha hibázol (ha nyerésre álltok aztán elkezdesz baromkodni és elveszt a csapat 1-2 teamfightot ) És ott vannak a barrackok , ha levered akkor erősebb lények jönnek viszont a lolban ez visszaterem és kb megy minden ahogy volt eddig. A másik ami nem tetszik az a 2 képesség amit be tudsz tenni. Flash meg ezek. Dotában is van ilyen csak ugye azt kikell farmolni játékban (1item) és pl harc közben nemtudod használni. A másik amit nagyon rühellek az a surrend/concede. Miután meghal valaki 1x beírja hogy "gg afk" és 15 percnél spammeli a surrendet. Dotában ez nincs és így rá vannak kényszerítve hogy végig játszák (igaz itt is van "afk blabla" ). A sövény dolgot is eléggé bénának találom bár ez kb csak saját véleményem. Ami viszont 100% ban viszi a pálmát a dota azok a hősök. Van természetesen könnyű egy gombos hősök de ottvannak az eszméletlen nehéz hősök( pl: Invoker akinek 6 hotkey-e van és 10 spellje ) és még a látvány. És minden hős megvan amiért legalább nem kell szarakodni. Ami LOL-ban tetszett az a talent rendszer.
Bocs ha kicsit zavaros lett. Ám próbáld ki mind a kettőt azt valamelyik tetszeni fog. De még akár ott van a HON-is :D az is elég király
Én mindkettőt kipróbáltam, (Dotával 2 évet játszottam, LoL-al most játszok pár napja) és szerintem mindkettő ugyanolyan szinte. A LoL egy kicsit könnyebb, nincs deny, visszateremnek a barakkok, nem igényel olyan szintű profizmust, mint Dota. És sokkal pörgősebb, háttérbe szorul a farmolás inkább, a harcon van a hangsúly. Viszont a Dota meg épp ezért rosszabb, mert iszonyat nehéz, és a játékosok 80%a még több száz óra után is csapnivalóan játszó önfejű balhere. Plusz Dotába a fejlesztők olyan szinten undorítóak, hogy az már elképesztő, a Compedium miatt rengeteg pénzt kaptak, el sem tudod képzelni mennyit, és még ígysem képesek betenni semmit sem a játékba már egy jó fél éve, csak skineket. Azokat sem ők csinálják, hanem a játékosok.
A Dotából én egy életre kiábrándultam sajnos, egy olyan accountom volt, amin több mint 1500 winem volt. Elég jó játékosnak számítottam, sokkal több győzelmem volt mint vereségem. Ugyanolyan 1500 wines emberekkel rakott össze a matchmaking, és még így is, jó ha minden 10. meccs élvezhető volt, a maradék 9 meg szerencsétlenkedés. Életemben nem találkoztam még annyi ügyetlen, primitív, buta, egoista gyökérrel, mint a Dotában az elmúlt 2 év során. Tehát szerintem a Dotát ne kezdd el, legalábbis egyedül semmiképp. Teljesen tönkre fogja tenni az idegrendszered a sok degenerált külföldi (bár találkoztam vagy 19-20 magyarral a kalandozásaim során, abból 19 küldött el az anyámba és kezdte el verni magát miután megöltem, tehát mi sem vagyunk jobbak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!