Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The Sims 3 megcsalás, újra...

The Sims 3 megcsalás, újra összehozás?

Figyelt kérdés

Simjeim megcsalták egymást, 5 napig rosszba voltak, aztán szakítottak, de nem én akartam, hogy szakítsanak, mert újra azt akartam, hogy jóban legyenek. 5 nap után kiírta a játék, hogy nem törődnek egymással és "exszeretők" lettek. Na most bárhogy is próbálom nem tudom megcsinálni, h újra járjanak.

Vettem nekik rosszalláslepergetőt és vmi olyat, hogy elfeledik az exek a sérelmeiket. A csaj már ráadásul terhes is a sráctól és ezerszer voltak már randizni :D De még így se működik a dolog xD

2014. jún. 25. 11:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez most a rendes The Sims 3, ugye? Már logikusan azt sem értem, hogyha te játszol velük miért akarod hogy megcsalják egymást, ha a csaj méghozzá terhes is.

Ez csak akkor jó, ha az életcélja valami flörtöléshez köthető dolog, de akkor a legtöbb esetben nem is érdemes engedni nekik, hogy járjanak, elég ha több szeretője van, no meg figyelni kell arra hogy nyilvános helyen ne álljanak le csókolózni.

De visszatérve a problémára:

Szinte biztos vagyok benne, hogy a Tiszta lappal jutalom kell neked. Személy szerint még nem használtam, de elképzelhető hogy ismét csak ismerősök lesznek. Illetve lehet mindkettőnek meg kell venned, és azért 25 ezer jutalompontot beszerezni időbe telik.

Ha ez se működik akkor esetleg cheattel át tudok ezeket alakítani: Boolproptestingcheats true

2014. jún. 25. 13:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Még csak ismerkedem a játékkal, ezért próbáltam ki:D Amúgy a csaj a megcsalás után lett terhes a pasitól :D:D Mindkettőt bele kellett fektetnem az ágyba és úgy tudtak etye-petyézni :D Amúgy valószínűleg a Tiszta lappalt vásároltam meg nekik, de nem sikerült. Majd kipróbálom a csalást is. Köszi a tippet :)
2014. jún. 25. 19:38
 3/5 anonim ***** válasza:

1. kommentelő:

Magával azzal, hogy egy Sim megcsal egy másikat nincs gond. Ameddig a másik fél nem szerez róla tudomást. Ezt ki kell tapasztalni, hol vannak a határok. például: Egy házban lehet a pár és a plusz fél akivel az egyik megcsalja a másikat. Ha éppen mondjuk a nappaliban csalja meg a nő a férfit, akkor a férfi nem vesz tudomást róla, hacsak nincs egy légtérben velük, ergo ha mondjuk Ő addig a kertben van :)

A cheatnek még nézz utána, a testingcheats-el sok mindent meg lehet oldani, ha valamit nagyon elrontottál :)

2014. jún. 25. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ez van most. Mit csináltál?
2015. okt. 30. 10:35
 5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy érdekes-e még, de, ha sokáig csak a "bártságos" interakciókból választasz dolgokat, akkor egy idő után ki fogja adni, hogy "legyenek csak barátok" vagy valami ilyesmit, utána újra lehet romantikázni :P
2018. júl. 4. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!