Mondanátok world of tanks spg-vel tapasztalatokat?
Először is a legénységet ajánlatos ezüstért venni (20 ezer vagy ha éppen akciós akkor a fele) így rögtön 75%-on kezdenek. Ha van rá pénzed most is érdemes lenne új legénységet venni.
Sokat segíthetnek a felszerelések is. Arty-ra az Enhanced Gun Laying Drive és a Artillery Shell Rammer ajánlott (harmadiknak tehetsz pl. álcahálót, azt úgyis ingyen pakolhatod a tankról tankra)
Negyedik szintű arty-tól még nem kell csodát várni, a pontosságuk nem igazán jó. A következő a Grille lesz, azzal már igen jó köröket lehet menni, én nagyon szerettem (jelenleg a G.W Tiger P-nél járok német ágon)
Sajnos a scout-oknak ki vagy szolgáltatva. Érdemes már az elején úgy beállni, hogy a gyakran használt útvonalakra rácélzol és várod a spotot. Sokszor jártam már én is úgy, hogy csak ugráltam egyik spotolt tankról a másikra, mert mire rászűkölt a célkereszt addig a felderítő elment a pálya másik végébe. Mire oda átfordultam és céloztam (mert az előző helyen senki más nem volt felderíteni) megint elment a scout és nem látszott az ellenfél.
A későbbiekben az pontosabbak lesznek az arty-k és a legénység is fejlődik.
Kitartás, innen csak javulni fog! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!