Mondanátok valami jó mmorpg-t wowon kívül?
meguntam a wowot, már vagy 5éve játszom vele de most már azért azt rongyosra toltam. valami más érdekesebb mmorpg-t tudnátok mondani ami ingyenes de nem olyan hogy pay 2 win? tehát hogy mittomén ha valaki fizet benne x prémiumot akkor az x-szer erősebb, tehát ne ilyen legyen. Egy példa a RIFT, csak sajnos gagyi a gépem hozzá mármint elfut rajta csak a grafika kártyám az ami gyengus, és a rift-nek meg pont ez a lényege hogy fullos grafon nyújtja a legjobb élményt!
Szóval amit szeretnék: ingyenes legyen, színvonalas legyen, legyen közepes vagy afeletti populációja, ne érezzem azt hogy valami ósdi fos anime sorozatban vagyok(ebből rengeteg van), ha lehet fizetni benne valamit akkor az ne adjon előnyt másnak max csak kozmetikailag, ne legyenek benne korlátok ha ingyenesen játszom, a grafika tűrhető legyen legalább olyan mint a wow-é vagy egy picivel jobb. Köszi
RuneScape
Ez ingyenesen, böngészőben játszható.
Lehetetlent kérsz. A fizetősök is szarok a wowon kívül, nemhogy az ingyenesek. És persze csupa p2w.
Az egyetlen ilyen ami elmegy az a Rift, de azt már írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!