Battlefield 3 kamera hiba?!
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ma feltettem a Battlefield 3 at , premium edition , régebb óta megvan ... És mikor felmentem egy szerverre a következő jelenségek történtek miszerint ugye , mindenki úgy kezdi , bemegy a frontvonalra , namost nálam a következőképp alakult , bementem a frontvonalra és azt vettem észre hogy a kamera folyamatosan beakad de maga a játék nem . Tehát mikor pl. Forgatom ugye a fegyvert akkor egyszer csak beakad és utána kapja meg a jelet hogy az egér már máshol van , de maga a játék nem akad be csak a kamera . pl. nyomom a W t ugye az előrét , 1 mp ig , majd beakad megint és nem 1 másodperc lesz belőle hanem mondjuk 3 pedig én meg már az első mp nél elengedtem a W t , valaki tudna megoldást? Nem FPS el van gond! Ultrán megy 50-60 fps el fixen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!