BF3 miért akad? Eddig semmi baja nem volt?!?!?
Figyelt kérdés
Nem régibe ingyenes volt BF3 2 napig aszt hiszem , letöltöttem felraktam játszottam 1 hétig kb , aztán abba hagytam, most megint elkezdtem játszani de most olyat észleltem amit eddig nem , pedig stabil 30-40 fps em van , bármit csinálok , pl megyek előre oldalra , jobb klikk el zoom olok. Néha( kb percenként 3-4x beakad a teknika egy röpke másodpercre ) tehát emberem fut előre esetleg oldalra amerre elkezdtem vagy be vagyok zoomolva a fegyóba de csak fut előre 1 sec-ig minta nem tudnám irányítani aztán megint jó. ezt miért csinálja most? Eddig nem csinálta. ! valaki ha tud légyszíves segítsen :)2014. jún. 23. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!