Megéri letölteni a LINEAGE II MMORPG játékot?
Figyelt kérdés
Megéri játszani ezzel a játékkal? Mert ha tök felesleges akkor nem akarom letölteni.. Nem várok a semmire. Kíváncsi vagyok mások véleményére! Nem is baj ha megoszlanak. ^^"2010. jan. 4. 15:17
1/2 Zsuchan válasza:
Sztem jó játék Grafika se rosz, az nem mindegy melyik szerveren játszol, én személy szerint Régen játszottam vele (nem szeretek túl sokáig játszani ) De pl egyik lakótársam éjjel nappal azzal játszik szóval sztem azóta se let roszabb a játék (bár ő már betegesen fanatikus)
2/2 anonim válasza:
régen jó volt, ha most kezded már úgysem fogod azt érezni amit mi no meg az új kliens is elég szar. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!