Ha nemtudok angolul semmit akkor nem is lesz érdemes megvennem az Uncharted 4 et?
Simán lehet boldogulni nekem megvan az 1-3 és én se vagyok perfekt mégis végig vittem őket. Egyetlen egy rész van a 3-bn amitől lefáradtam amikor egy ajtót kell kinyitni de csak úgy h bizonyos jeleken lépkedsz adott sorrendben.
De mással nem találkoztam.
Mondjuk annyi igaz h ezek story alapú játékok tehát ha nem érted az angolt akkor igazából csak a story-t meg a poénokat nem fogod megérteni. Meg ezért is nagyon sok az átvezető. Mondjuk nem annyi mint egy FF-ben.
De az 1-ben v mi 70 perc a 2-ben 90 és a 3-ban v mi 2 óra.
Csak szólók h ez egy ilyen játék de ha pl tök kezdő null kilométeres v ps játékok terén akkor javasolnám h van az U2-t vagy a U3-t játszd ki very easy fokozaton és akkor majd belejössz.
Ja még annyi h az 1 az egy szarkofág megtalálásáról szól.
A 2. az élet fájáról és 3 egy Ubar nevű város megtalálásáról. Ami a homok Atlantisza néven fut.
Csak ha érdekel előző.
Szívesen kipróbálnám de nincs ps3-man, és gondolom ps4-re meg nem jelentek meg a korábbi részek. Nézek róla pár videót youtubeon abból talán meglátom miről is szól.
Köszönöm a válaszodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!