Naponta mennyit szoktatok gépen játszani és mivel?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 15:18
1/10 anonim válasza:
Hetente kb., vagy így nagyon időszakosan sulitól munkától nyaralástól takarítástól függően amikor kedven támad.
Nem sokat, kb. 1 éve játszom csak a l4d-del és eddig 200 óránál tartok 61 achi-val. Ez kb 9 napot foglal magában összesen, de persze 1 éven keresztül, úgyhogy nem sokat.
Ez is csak egy apró összetétel a tevékenységeimet illetően :)
18/L
2/10 anonim válasza:
Van amikor nagyon sokat. Tegnap előtt 6.5 órát játszottam..
Ma még csak 2 órát, de többet szerintem nem is fogok.
3/10 A kérdező kommentje:
2. én is így vagyok vele...
van mikor rengeteget máskor meg van, hogy hetekig semmit vagy nagyon keveset
2014. jún. 22. 15:44
5/10 anonim válasza:
Heti fix 15 megvan, suli közben fix 30 volt. Osztálytársaimmal így tartjuk a kapcsolatot, meg a régi haverokkal. Persze vannak IRL programok is.
6/10 anonim válasza:
Régen egy időbe volt, hogy haverokkal akár 12 órát is, miközben ts en dumáltunk. Ma már inkább csak filmeket nézek, de annó inkább cod2 multi és cabal online al toltam. Mára már egyik sem valami jó, az egyiket elb@ szták a csalók a másikat meg a játékkészítők...
8/10 anonim válasza:
mw 2 gta vice city a kedvencem aztán bf 4 ghost nfs most wanted (2006) néha egy kis MARIO is belecsúszik :-P. Amúgy reggel kb 9-től este 11-ig nyomom!!
10/10 anonim válasza:
Naponta 2-3óra
és mikor mire van kedvem
-cs:go
-tf2
-cod4 (mw1)
-cod2
:) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!