Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom be lock-olni a...

Hogyan tudom be lock-olni a planetside 2 a repülöket?

Figyelt kérdés
melyiik gombal

2014. jún. 22. 13:44
 1/5 A kérdező kommentje:
aknavetövel
2014. jún. 22. 14:14
 2/5 anonim válasza:

A Lock-on automatikus, de csak az alábbi rakétavetőkel:

Terran Republic:

- ASP-30 Grounder

New Conglomerate:

- Hawk GD-68

Vanu Soveregnity:

- Nemesis VSH9

Nanite Systems:

- NS Annihilator

2014. jún. 23. 08:39
 3/5 A kérdező kommentje:
hát gondolom amelyik fegyver adatainál kivan irva hogy: lock... de meszire is betudom lock-olni vagy csak közelre?
2014. jún. 23. 22:19
 4/5 anonim válasza:

A játék megjelenése során volt jó pár módosítás.

Régebben fix volt a lock-on idő (kb. 3-4 másodperc) és nagyobb távolságról is lehetett lock-olni(nem tudom pontosan, kb 2 km). Most viszont kisebb a távolság, és ettől függően csökken a lock-on idő. Ezt ki kell tapasztalni, mivel a VR Trainning-en nem működik, muszáj élesben.

Keresgélj itt,

[link]

Vagy a Youtube-on.

2014. jún. 25. 09:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! azota sikerült rájönöm mivel valahogyan megoldottam azt hogy nem a lock-os aknavetöt raktam be, nem szoktam nagyon fegyvert rakosgatni igy még nem szoktam meg azt hogyha egyszer rá kantintok berakja ha 2szer kiveszi (mármint na érted :D) de végre sikerült :D
2014. jún. 28. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!