Mér' tölt ilyen bitang lassan a World of Tanks?
Figyelt kérdés
Gondoltam,kipróbálom a játékot.Le is töltöttem oldalról az installert,elkezdte feltettem,elindítottam a fáljletöltést. Eleinte elég szépen töltötte,első egy giga elég szépen,hamar lejött,aztán úgy belassult,mint a terhes csiga. Egy megát kábé 10-15 másodpercig töltött.Mondom sebaj,lefekvés előtt elindítom,aztán reggelre lejön. A nagy lópikulát!!Reggel a 7 gigából letöltött 2-t -.-'
Netem 1mb/s-es,torrenttel sosincs gond,meg letöltéssel sem. Nem tudom mi ez a tingli-tangli ezzel a játékkal,de már tiszta ideg vagyok. Valaki tudja mi a problematika,és hogy lehet tenni ellene?
Választ,segítséget előre is köszönöm!
2014. jún. 22. 12:12
1/1 anonim válasza:
Ne torentről szedd le!
valószínűleg valami problémája (hibaüzenetet...) volt
Tárhelyedet nézd meg
Telepítsd más helyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!