Galuska1 kérdése:
Battlefield 3 PunkBuster ban?
Figyelt kérdés
Ingyenesen megszereztem a BF3-at az Origin,de csak 2 hónappal késsöbb töltöttem le és mikor elindítanám a játék helyet behozza a BF honlapját és ezt írja ki: "We are investigating a recent unwarranted PunkBuster ban. We are working to resolve the issue as soon as possible. Thank you for your patience." Most akkor bant kaptam úgy h még nem is játszottam vagy mi?2014. jún. 21. 21:30
1/4 anonim válasza:
Másoknak is van ilyen problémája, várni kell míg megcsinálják.
2/4 anonim válasza:
Nálam is nyugi! Remélhetőleg megoldják!
3/4 anonim válasza:
engem pbbansra felraktak pedig nem is hackeltem főleg hogy én pénzért vettem ajátékot... meg hozzá a prémiumot is...
ezt is feloldják később vagy direkt bannoltak?
4/4 A kérdező kommentje:
Ma újra megnyitottam de most meg ezt írja ki "WE HAVE IDENTIFIED AN ISSUE WITH PUNKBUSTER SERVICES AND ARE WORKING TO RESOLVE. THERE SHOULD NO LONGER BE ANY UNWARRANTED BANS ISSUED. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE." De ha megoldották a problémát akkor miért nem hagynak játszani????
2014. jún. 22. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!