Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rubik-kocka módszerek?

Rubik-kocka módszerek?

Figyelt kérdés
Melyik az a módszer, amivel kb. 1 percen belül meg lehet oldani, és nem túl komlpikált?

2014. jún. 20. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért komplikáció nélkül szerintem nemigen lehet 1 percen belül kirakni. Mindenféleképpen nagyon sokat kell gyakorolni hozzá, és rengeteg algoritmust kell ismerni hozzá.

Itt találsz pár kirakási metódust, amit esetleg meg lehet tanulni: [link]

2014. jún. 20. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A shor-algoritmussal 1 percen belül simán kilehetne rakni csak ez az algoritmus még elméleti dolog.
2014. jún. 22. 09:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát Fridrich metódussal ha csak az f2l-t (első két sor egy lépéseben) tanulod meg és alap módszerrel rakod az utolsó oldalt akkor sztem megy 1 perc alatt. Ehhez nem kell algoritmusokat tanulni teljesen magad találod ki közben. Nem olyan nehéz egy idő után rááll a szemed, kezed. Alap módszerrel ha sokat gyakorolsz akkor is mehet egy perc körül de azzal 1 perc alatt nehéz rakni. Sztem f2l+alap módszerek.

Egyébéként ahhoz hogy kirakd elég olyan kb. 8-10 algo.

2014. jún. 28. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Mármint az f2l hez nem kell algo. Az utolsó sorhoz természtesen kell legalább 4-5.

Eéőző voltam.

2014. jún. 28. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Bármelyik módszerrel lemész 1 perc alá. Kapásból ismerek 20 olyan módszert, amivel 20 alá lehet menni. És ezeken kívül van még rengeteg. Gyakorlás kérdése csupán. Én a Fridrich módszer egyszerűsített verzióját ajánlom. Egyrészt, mert alig kell hozzá algoritmus, másrészt meg azért, mert onnan a rendes Fridrichre átállni könnyű lesz. Először kereszt, majd sarkok egyenként, majd a 2. sor, majd 2-look OLL, majd 2-look PLL. De valszeg azóta már te is rendes Fridrichet használsz :)
2014. okt. 3. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!