GTA Onlineban miért ilyen kevés pénzt ad minden és miért nem lehet gyorabban pénzhez jutni? Nem megfelelőek az ár arányok!
Figyelt kérdés
Egyszerűen már szét akartam cseszni vagy becserélni a GTA 5-öt mert egyszerűen az onlineban marhára nem lehet pénz szerezni. Mondok egy példát: Megcsinálsz egy munkát 10 perc alatt kapsz érte kb 8500$-t legfeljebb 15000$-t egy ratyi kis trabant szerű autó meghaladja a 400.000$-t. Valaki tudna valami hacket vagy glitchet (1.14 patchre nincs jailbreakelve a ps3-mam)2014. jún. 20. 09:54
1/8 anonim válasza:
Gondolom ezt azért oldották meg így, hogy sokat kelljen rajta játszanod. SAMP-on pl elég durván el lehet gazdagodni egy két szerveren, ahogy gta 4 szervereken is, gondolom ezt akarták megelőzni a GTA online-ban.
2/8 anonim válasza:
Én 1 óra alatt szereztem 200 ezret. Veled van a gond.
3/8 anonim válasza:
Imádom mikor valaki sír, hogy nem lehet mindent azonnal... Sajnos hozzá lettetek szoktatva a mai gagyi könnyű játékokra. Ez a lényege vazze, hogy játssz, és ne olyan 1-2 órás játék legyen mint a legtöbb mai.
4/8 anonim válasza:
Hát.. nem tudom te hogy vagy, de nekem 25millió $ -om van gta online -ban. Akkor valamit nem jól csinálsz...
5/8 noszty545 válasza:
nem tudjatok hogy miert teszi ki a gta5 ha akkarok onlinen jatszani hogy the rockstar game services are unavailable right now please return gta5 and try again later? aki tudja az irjon
6/8 anonim válasza:
Valamit elbasztál de tudod van tőzsde nekem is 16 millióm van napi 3-4 órát kell rá szãnni
7/8 anonim válasza:
haha karacsonykor raraktak az adminok bountyt a baratomra 2000000000 $ perkaltam xDDD
8/8 anonim válasza:
bocsanat nem ket milliot hanem 2 milliardot csak osszevegyultem a szamokkal, csak annyi h abbol el koltottem 30 milliot es a tobbi ugy hagytam, aztan leszaltam az onlinerol a suli miatt es most kezdtem el folytatni es csak 90 ezer volt mar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!