Hogy oldjam meg a Witcher 2 indítási problémát?
Figyelt kérdés
Megvettem a játékot steamon, elindítom, el is indul szépen, bejönnek a logót stb, majd amikor elérek a menübe, megy 60 FPS-el, megy a háttérben az animáció, de nem mozog a kurzor sem egérre sem billre nem reagál. Ötletem sincs mi lehet a baj a driverek frissek és a gépen is mennie kellene (régen ment tört verzióval). Hogy oldjam meg?2014. jún. 20. 01:58
1/1 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam a probléma megoldását, újra kell indítani a steamot (vagy inkább az egész gépet), nem tudom miért de működik, ha esetleg valaki ugyanebbe a problémába ütközne.
2014. jún. 20. 02:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!