Sims 3 kérdések?
Figyelt kérdés
Több kérdésem is lenne Sims 3-ról
1. Van-e itt is olyan csaláskód, ami eltünteti a cenzúrát?
2. Ha meglenne a Luxus lakás cuccok, de nincs meg a nemzedékek, akkor sincs csigalépcső? Csak a Nemzedékekkel lehet?
Várom válaszaitokat :)
2014. jún. 19. 21:29
2/9 A kérdező kommentje:
Kár hogy nincs és kár hogy nem tudod de köszönöm a gyors választ :)
Akkor várom a választ a másodikra még mindig :)
2014. jún. 20. 19:57
3/9 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem hogy tudsz lerakni kiegészítő nélkül is csigalépcsőt közömben sincs a nemzedékek de tudok lerakni plusz nincsen ott egy kieg.-nek se a jele pedig ott szokott lenni ha valami cuccos vagy kiegészítő lemezzel van
4/9 anonim válasza:
közben egyes kérdésedre találtam választ. (A második vagyok)
csalás nincsen de hack van: [link]
5/9 anonim válasza:
Szia Én vagyok az 1.!
Nem próbáltam ki de a 2.kérdésedre a válasz:
intprop censorgridsize 0
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek :)
Hacket nem szeretnék letölteni, a csaláskódot én is megtaláltam közben de azt írják többen is hogy más is eltűnt a játékukból (halak, ajtók) úgyhogy inkább nem kísérletezek. :/
2014. jún. 22. 22:41
7/9 A kérdező kommentje:
Barátnőmnél kipróbáltuk a kódot! Nem működik :( (kiírja, hogy nincs ilyen kód)
2014. jún. 24. 15:48
8/9 anonim válasza:
Sajnálom. Ennyit tudtam segíteni!
9/9 A kérdező kommentje:
Nem is azért mondtam, köszönöm a segítséget, de olvastam máshol is hogy van akinek nem működik, van akinek meg rosszul. Na mindegy, köszönöm még egyszer :)
2014. jún. 24. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!