PS4 VS PC a jobb?
PC :)
de csak azért mert elfogult vagyok :)
attól függ..
120k-ért a ps4, de csak azért, mert arra legalább optimalizálnak..
Ez enyhén provokatív kérdés.
Én azt mondanám h milyen szempontból. A PC-n a legszebbek a játékok cserébe a zsebedbe is nyúlhatsz kb 4 évente ezt azt v egy komplett gépet lecserélni.
A konzolnál ilyen nincs az 10 évig a gyártó által támogatott. Viszont nem kell fejleszteni ebből következik a PC tudásban elhúz a konzolok mellet. Azonban a konzolon minden fut amit az aktuális generáció idején kiadnak.
Én PC, PS3 és X360 tulaj is vagyok szóval elmondanám h szerintem alapvetően 2 műfaj van amit jobb PC-n tolni mint konzolon.
Ez pedig az FPS és a Stratégia. Előbbi a pontosabb célzás utóbbi a csapatmozgások kijelölése miatt jön jól az egeres irányítás.
Azonban a Verekedős, Autós, Sport, v Szimulátor játékok irányítása egyszerűen kínzás az egér+ billentyűzettel.
Tudom mert próbáltam PC-n a FIFA-t, Mortal-t, Ace Combat-ot.
Az h Konzolra drágább a játék ez így van de nem kell fejleszteni, am meg 2-3 év múlva megkapod 6-8 K-ért szal azé relatív. Am a kötelező multis előfizetésért cserébe meg mindig kapsz v mit amit bezsákolhatsz.
Szóval szerintem olyan h jobb nem létezik.
Kinek ez kinek az h miért az mindenki eldönti magának.
Lévén ö játszik az adott platformon.
Azon abszolút felesleges vitázni h most X játék mért jobb mint Y. 1 Ízlés dolga ami neked jó az nem biztos h a másnak is tetszik viszont ettől ö még nem hülye ez fordítva is igaz. (Kedvencem mikor nem is azonos műfajbelit hasonlítanak össze pl Halo-t a God of War-hoz)
2. Exclusive címeket meg azért gyártják h vedd meg a hozzá tartozó gépet ez az üzlet része.
Vennének azért is konzolt h megússzák a fejlesztéseket és csak játszanak nem mint PC-n de nem sokan. Ezért nem érné meg piacra dobni.
Remélem elég objektív voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!