Assassin's creed 5 Unity Télleg csak a legujjab konzolokon xbox one és ps4-en jelenik meg?
Figyelt kérdés
Meg persze pc-n de a konzolosok akk így be***pják?2014. jún. 19. 14:31
1/9 anonim válasza:
Igen. De a comet jön x360-ra és ps3-ra.
2/9 anonim válasza:
igen de lesz még 1 AC, a Comet ami viszont x360-ra ps3 ra és pcre jön. ezért jó a pc arra szinte minden ki jön kivéve exluzívok :D
3/9 A kérdező kommentje:
És a comet akk jo xbox one ra?
2014. jún. 19. 15:17
4/9 A kérdező kommentje:
Ja bocs ez hülye kérdés volt :D
2014. jún. 19. 15:20
5/9 A kérdező kommentje:
És a Comet valyon miről szól majd? :D azt tudom hogy az unity a francia forradalom vagy micsoda...
2014. jún. 19. 15:34
6/9 anonim válasza:
Állítólag a Comet a Black Flag közvetlen folytatása lesz, de ha jól tudom nem egy Kenway leszármazottal fogunk játszani. Deeee olvastam olyan cikket is, miszerint az ókori Rómába repülünk vissza. Szerintem a Black Flag folytatás valósabb. Bár Ubisoft semmi hivatalosat nem osztott meg a közönséggel, annyit mondtak, hogy nem feledkeznek meg az előző generációs konzolokról.
Egyébként ha utána nézel angolul és/vagy franciául lehet találni kiszivárgott dolgokat.
7/9 anonim válasza:
Én a Rogue-ról tudok, csak xbox 360-ra és ps3-ra jelenik meg, és egy templomossal leszünk, Edward idejében játsódik
8/9 A kérdező kommentje:
Hát de Edward fia Haythem nem? és Haythem is ott lesz a hajón :D meg Adewale v ki ő kenweyyel spanolt aztan még most is benne lesz? Ez az idő rend nekem bekavar :D
2014. szept. 20. 11:22
9/9 anonim válasza:
Reogue egy csak Xbox 360ra és PS3ra megjelenő új Aclesz ahol ellenben az előző részekkel nem orgyilkost hanem egy assassinból átállt templomos bőrébe bújhatunk. A játék a IV-et és a III-mat köti össze ezért van benne mind HAytham mint Adewalé. Sőt még az is lehet, hogy Achilles Davenport is megjelenik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!