Mario kart 8, Club Nintendo segítség! (? )
Figyelt kérdés
Na az van, hogy megvettem a Mario Kart 8-at Wii U-ra és láttam, hogy ha beírom a Club Nintendo c. oldalra a játék "Product kód"-ját és kapok 1 ingyen Wii U játékot. Regisztráltam az oldalra a Product kóddal. Aztán megpróbáltam bejelentkezni beírtam az e-mail címet és a jelszót ér kiírta hogy:'Invalid login, please try again.". Rákattintottam, hogy "Forgot you password" beírtam az e-mail címet és elküldték az új jelszót. Újra beírtam az e-mail címet és az új jelszót, és újra ki írta, hogy 'Invalid login, please try again."... És ezt megcsináltam kb. 20-szor és nem túlzok. És még mindig rossz... Úgyhogy segítsetek légyszi! Köszönöm.2014. jún. 18. 17:24
1/7 Krisipoke válasza:
Konkrétan a weblapra regisztráltál már? Biztosan jól írtál mindent? Caps lock nem volt bekapcsolva, vagy ilyesmi?
2/7 Krisipoke válasza:
Ja, még valami... a Nintendo.co.uk-on próbálkozol, ugye?
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, és mindent jól írtam. De nem jó...
2014. jún. 18. 20:27
4/7 Krisipoke válasza:
Oké, elég érdekesen fog hangzani, de ha gondolod, megpróbálhatom neked, ha elküldöd privátban az adataidat. Nem fogok visszaélni velük meg semmi, és utána akár meg is változtathatod, saját felhasználásra sem fogom elvenni a kódot (már csak azért sem, mert nekem is van már), viszont megértem, ha nem bízol egy idegenben.
Amúgy lehet, hogy kicsit várni kell... vagy nem lehet, hogy nem is az e-mail cím, hanem a felhasználói név kell? Nem tudom még, mi lehet a baj...
5/7 anonim válasza:
Vagy várj, lehet lassú a rendszer. Vagy nem lehet hogy nem email címet kér hanem felhasználó nevet? Tegnap kb 30szor akartak bejelentkezni egy oldalra mire rájöttem hogy az email-emmel próbálkozom, nem pedig a felhasználó nevemmel.
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már e-mail címmel, felhasználó névvel, így se, úgy se jó.... Ahj miért?!
2014. jún. 19. 11:12
7/7 A kérdező kommentje:
Már megvan megoldottam, köszi a válaszokat!
2014. júl. 12. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!