Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nem tudom hogyan tovább,...

Nem tudom hogyan tovább, szerintetek?

Figyelt kérdés

Skyrim játékról lenne szó, letöltöttem egy modot hozzá és minden jól ment egészen addig amíg meg kellet ölnöm az első sárkányt! Az a küldetésem hogy "kutassam át". át kutatom, de ennyi... megakadtam. Nem történik semmi, még a lelkét sem "nyelem el", pedig elvettem tőle mindent!

Lehetséges hogy a mód a hiba?

2014. jún. 17. 22:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hali! Nyomj TAB-ot / magic / shouts, és nézd meg hogy szerepel-e ott az elszívott lélek. Ha nem, akkor írd le a mod nevét, utánanézek.
2014. jún. 18. 09:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismét az előző vagyok. Ha esetleg elkerülnénk egymást a nap folyamán és nem tudnál játszani, próbáld meg ezt. Töltsd le a fájlt, és a skyrim/data mappába másold be. [link]
2014. jún. 18. 09:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam bemásolni, de nem történt semmi!

Nem érzékeli hogy "átvizsgáltam" volna a sárkányt,és így elakadok a küldetésben!

A modot innen töltöttem le!

[link]

2014. jún. 18. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Hali! Akkor tudnál egy képet feltölteni arról, hogy skyrim launcher/data files? Ha fennt van a dragonborn kiegészítő a játékodhoz, kapcsold ki itt, és csináld meg újra a küldetést. Ha így már eltudod szívni a sárkánylelket, mentsd el, lépj ki és kapcsold be újra a kiegészítőt.
2014. jún. 18. 11:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült! ezer hála! :D
2014. jún. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!