Frosty002210 kérdése:
Eredeti wow melyik realmján vannak magyarok?
Figyelt kérdés
Most fogok átálni tört szeróról eredetire, mert meguntam a sok bugot...Azt szeretném kérdzeni, hogy melyik realmen van a legtöbb magyar, melyik frakcióban, és van-e magyar guild.
És ez a cross-realm ez minden realmre évrényes?
Köszi a válaszokat előre!!! :)
#szerver #World of Warcraft #World of Warcraft: Wrath of the Lich King #Cataclysm #WoW #Burning Crusade #mists of pandoria #Eredeti wow melyik szerver
2014. jún. 17. 11:22
1/9 anonim válasza:
Bloodscalp , Lightnings blade és valami Arator/arathor (nemtom hogy írják) És igen ez a crpss realm asszem régió között megy. eu serveren belül euval.
Én Argent dawn-on játszok ami egy rp szerver. Elvétle látok rajtam és a barátaimon kívül 1-2 magyart
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld
2014. jún. 17. 23:03
3/9 anonim válasza:
Ragnaros-on is vannak magyarok. Meg egy kevés Twisting Netheren, de itt tényleg nagyon kevés.
4/9 Csiß válasza:
Énr agnarost javasolnám.Full szerver de rengeteg magyar migrált oda.
7/9 anonim válasza:
Outland-en is vannak magyarok. A Ragnarossal az a baj, hogy este van mikor sok idő múlva tudsz csak feljutni mert annyian vannak.
8/9 A kérdező kommentje:
És ragnaroson horda vagy alli?
2014. aug. 15. 13:21
9/9 anonim válasza:
Amelyik neked tetszik... Minkét oldalon vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!