Hogyan kell becrackelni a Fifa2010 et? (lent tovább)
Figyelt kérdés
Eredetiről telepítettük fel és akármilyen crackel csinálom meg, elindul, fekete kép, 2mp után kilép és ennyi. Hogyan kéne megcsinálni? eedeti cd kulcscsal is lett feltelepítve akkro az lehet a baj?2010. jan. 3. 12:20
1/9 anonim válasza:
A Crack mappán belül a "default" mappában van egy dll.fájl, valamint 1 crack fájl!Mind a kettőt be kell másolni a játék Főkönyvtárába!Nálam tökéletesem működik!
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy csináltam én is
2010. jan. 5. 16:00
3/9 anonim válasza:
Eredetiről telepítettétek fel.Akkor minek a crack?
4/9 anonim válasza:
Honnan a jóqva égből vetted, hogy az eredeti játékot crackelni kell? Meghibbantál? Ndm múlt még el szilveszter, vagy mi?
5/9 anonim válasza:
pl ha az egyik haverja kolcson adta neki meg crackelte mivel eredeti crack ezert lemezt ker akkor is es pl visza kellet adnia a haverjanak javaslom tolts le egyet a netrol ahoz nem kell lemez
6/9 anonim válasza:
Ha eredeti a játékod és te azt crackeled akkor biztos, hogy nem fog elindulni. Tényleg egy tört játékot kéne leszedned.
7/9 anonim válasza:
Jaja.Egy eredetit nem lehet crackelni.Csak törtet!
8/9 anonim válasza:
Am jó volt a 3. kommenteló válasza:D xD
9/9 A kérdező kommentje:
oké, 3adik válaszoló nem vágtad mit kérdeztem de mindegy kössz mindenki
2010. jan. 6. 19:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!