Battlefield eredeti multiplayer?
Figyelt kérdés
Amikor elindítom a játékot egy internetes batllefield oldalt hoz be ami nekem már eleve valahogy fura. Ott lehet kiválasztani hogy mit aakarok játszani de amikor elindítom a multiplayert egy kis idő múlva kidob a játékból ez a szöveg jelenik meg
"Error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'akita1070' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrB.exe initialization failed"
Nem tudja valaki erre mi a teendő?
2014. jún. 16. 13:35
1/5 anonim válasza:
frissítsd a PB-t.
ha ez nem válik be nézd meg hogy a tűzfalon engedélyezve van- e a PnkBstrB.exe. ha ez se akkor nem tudom mi a baj
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. jún. 16. 23:26
4/5 A kérdező kommentje:
Igen. Még egyszer köszi! De ezek szerint a netes belépés normális.
2014. jún. 18. 17:24
5/5 anonim válasza:
igen a battlelog belépés normális..sajnos én nekem sokkal jobban tetszett az in-game menübe belépni multiba :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!