Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki leírná a Outlast DLC...

Valaki leírná a Outlast DLC -ének a történetét?

Figyelt kérdés

Annyit tudok hogy egy időben játszódik az alap játékkal.

de ezek is érdekelnének.

Amikor a katonák nézik az orvost akkor azok a katonák lövik le Milest ,vagy azok jönnek be amikor ott ül a security szobában?

A végén amikor ülsz a kocsiban és jön Walrider az valójában Miles lenne ?

Ha kérhetem az egészet írjátok le .

Nagyon szépen köszönöm előre is . :)

2014. jún. 16. 10:12
 1/6 LyRaGoN válasza:

Nos mivel a DLC az alaptörténetnél picit koràbban játszódik így kétlem,hogy Miles lenne ott mikor a kocsiban ülsz.

Mivel a DLC története szerint:a tudós akit irányitasz üzenetet ír újsàgíroknak ,hogy megtudja a világ,hogy mi is folyik a Mount Massive Asilumban. De persze kezdődnek a gondok és elszabadul a pokol. el is

És el is érkeztünk a DLC történet végéhez..

2014. jún. 17. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
hamarabb kezdődik később ér véget mer olvastam amikor a végén kinézel egy ablakon ég a templom és az akkor gyuladt ki amikor miles ott volt meg alapból miles nek a kocsijával ment el a végén.Ja hát meg az orvos is akkor döglött meg a katonák meg ott nézték
2014. jún. 17. 20:26
 3/6 LyRaGoN válasza:
nos ezekszerint akkor Miles-t làtja ott deeee akkor mit keres ott a szellem amikor szétrobbantja belülről azz a fazont(bár elképzelhető h addigra visszament Miles testébe (mint az alap sztori végén miutàn kinyirja a katonákat)
2014. jún. 17. 23:05
 4/6 A kérdező kommentje:

olvastam kommentet ott azt írták hogy a szellem valami Billy testében van és azért nem tud feljönni a szellem a külvilágra de mivel átment Miles testébe azután feltudott jönni.

Meg azt nem tudom hogy a végén elküldi a levelet vagy nem ?

2014. jún. 18. 08:40
 5/6 LyRaGoN válasza:
szerintem elküldi
2014. jún. 18. 11:28
 6/6 anonim válasza:

Részben játszódik egy időben. A DLC elején még nem, majd amikor érsz a végéhez akkor éred be az alapjátékot. (ég a templom, halott Trager, Miles autója)

Azok a katonák akiket látsz az orvos ( Trager ) mellett, az egy másik osztag, azelőtt pár pillanattal a rádióba hallatszik amikor a Walrider (akkor már Miles az) megöli a lenti kommandósokat. A végén Miles kocsijába ülsz be, azzal mész el, és akit látsz a kocsiból és jön feléd az valóban Miles, (már ő a Walrider) és ő is ment meg a kijáratnál amikor le akar szúrni Jeremy.

2014. jún. 25. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!