Garena programot használók! Hogy kell játékot elindítani vele?
Figyelt kérdés
Warcraft 3 multizni akarnék, régebben simán felmentem ott volt a LAN gomb ráklikkeltem és jött be a játéklista. A Garena honlapján most a "Search friends..." felirattól balra van egy "Games" gomb (feltételezem az lenne az indító). Oké, leszedtem újra, de se LAN se Games gombot nem találok, mindössze bal lent egy kis nyilat, ha ráhúzom az egeret kiírja, hogy "Show game list". Ráklikkelek erre behoz egy fekete csíkot és semmi. Egy ismerősömnél is ugyanezzel küszködik. Most akkor hogy kell?2014. jún. 14. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!