Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Watch Dogs-i Chicago-ban...

A Watch Dogs-i Chicago-ban mért nem élnek gyerekek, vagy csak én nem láttam még egyet se?

Figyelt kérdés
Különben minden egész pöpec a városban, az egész város hihető szerintem (a kisebb-nagyobb grafikai bugok ellenére is), de nem értem hogy nem látni egy iskolást, ovodást se az utcán sétálni szülőkkel, vagy a játszótéren. (mert játszóteret találtam a városban de gyerekek ott sincsenek :D )

2014. jún. 14. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sem láttam gyerekeket Jacksen és Lenán kívül, se iskolát.

De állatokat se látni sehol, de ami a legdurvább buszok sincsenek sehol, pedig mindenhol ott a buszmegálló állnak is ott emberek, de sehol egy busz se.

2014. jún. 14. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Elég egyértelmű, hogy miért. A cenzúra nagyon kemény, amikor virtuálisan bántasz gyereket. Már pedig ha mászkálnának a városban, akkor le is tudnád lőni őket, fel tudnád őket robbantani, tehát érted. Vagy úgy oldanák meg mint Skyrimbe, ahol minden lakost le tudsz mészárolni, viszont a gyerekeken egyszerűen átmegy a kard, érinthetetlenek. Ha jobban belegondolsz egyik lövöldözős játékban sincs gyerek, láttál gyerek fertőzöttet mondjuk a Last of Usban, vagy gyerekeket a GTA 5-ben? Ha le tudnád őket lőni, akkor nagyon kemény besorolást kapna a játék, valószínűleg a legtöbb országba betiltanák, vagy zöld vér lenne benne, meg hasonlók...
2014. jún. 14. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát végülis érthető, de akkor is ez annyira illúzióromboló ha csak úgy sétálgatsz a városban. Viszont tényleg hogy buszokat, háziállatokat mért nem tettek bele? Mert az is óhatatlanul állatkínzásokat szűlt volna a játékban? (akkor hallgatnánk vezetés közben a Belga számot hogy: "Kutyákon át megy az út délre..." 3:) )
2014. jún. 15. 11:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Kutyát meg buszt valószínűleg azért nem, mert lusták voltak hozzá. De nem a cenzúra miatt.
2014. jún. 15. 12:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A magyarázatot már leírták, hogy miért nincsenek gyerekek. De az nem tűnik fel senkinek, hogy rendőrök sem járőröznek, ha nem vagy körözés alatt? Ez már cikisebb dolog, mert nincs rá jogi magyarázat, csak elbénázott fejlesztés.
2014. jún. 15. 13:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogy nem látni rendőröket az utcán, az nem annyira feltűnő szerintem, állomásoznak mindig és kész, a való életben is sokkal gyakrabban látsz gyerekeket meg kutyákat az utcán mint rendőröket. (bár ez csak az én tapasztalatom Ungomrekettyésről :D )
2014. jún. 16. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!