Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ellie tényleg leszbikus a The...

Ellie tényleg leszbikus a The Last of Us Left Behind DLC-ben?

Figyelt kérdés
Tervezem az előrendelést PS4-re, de ha tényleg az, akkor semmiképp nem veszem meg.
2014. jún. 13. 13:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem csak a dlc-ben leszbi, hanem az egész játékban, csak ebben a dlcben van csókjelenete. De nem értem miért ne rendelnéd elő? Megjegyzem Bill is meleg.
2014. jún. 13. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát én pont ma játszottam ki az alapjátékot, és szerintem egyáltalán nem leszbikus Ellie. Szimplán csak a karaktere egy kamasz lány, dúlnak a hormonjai. Az a csókjelenet is inkább egy szájrapuszi, az egész teljesen azt sugallja, hogy csak nővéreként szereti Rileyt. De ezen a szájrapuszin kívül az ég világon semmi sem más nincs, tehát nyugodtan megveheted. Az alapjátékban pedig szó sem esik a szexualitásáról.
2014. jún. 13. 20:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Fejlesztői interjú során megerősitették, hogy a lányokat szereti. Ez nem egy olyan dolog mintha megfázna, ha a lányokat szerezi a dlc-ben, akkor előtte is azt tette. Miért nehéz elhinni, hogy egy olyan játékban, ahol már van meleg karakter, világvége van, és 18+-os nem heteró a főszereplő?
2014. jún. 14. 00:07
 4/5 A kérdező kommentje:
És a csókjeleneten kívül van benne valamilyen homoszexuális tartalom?
2014. jún. 14. 06:53
 5/5 anonim ***** válasza:
69%
Nincs semmi más azon kívül. De amúgy nem tudom minek kellett ezt belerakniuk, Bill még oké, de az szerintem teljesen hülyeség, hogy Ellie karaktere lezbikus. Történet szempontjában semmi jelentősége, inkább csak ront az élményen mint hogy bármit is hozzáadjon. Főleg így, hogy erről az alapjátékban egy szó sem esett. Most ezt csak azért kellett belerakniuk, hogy így aztán felkapott legyen a Left Behind tőle? Vagy majd kijön még egy DLC ahol kiderül h Joel meg zoofil vagy micsoda?
2014. jún. 14. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!