Megéri megvenni a rust nevezetű játékot?
Hú ez tényleg jól néz ki :D (mondjuk csak 1 videóba kukkantottam bele)
De ezt is lehet multiba játszani vagy ez inkább magányos farkas feeling ?
A The Forest tényleg jó de az csak single, azaz nincs multiplayer módja. a Rust-nak ellenben csak multis része van.
Hivatalos honlap:
Úgy márciusig hetente-kéthetente jött frissítés hozzá, aztán ha jól tudom át kellett írni a játék forráskódját ezért a játék 2 részre szakadt:
Van egy fix, stabil része a játéknak amit márciusban frissítettek utoljára és van az újabb amihez már szintén hetente érkeznek az újdonságok.
Ha az új rendszer stabil lesz, lecserélik a régit és a frissebb lesz az alapértelmezett.
A játék készítője (Garry Newman) hetente kiad egy Dev blogot hogy mennyit haladtak a projektel (ezt a hivatalos oldalon tudod megnézni).
Összességében nem rossz játék, nekem eddig 60órám van benne de én a helyedbe várnék még a vételével egy kicsit hisz alfa állapotú.
A játékot már több mint 1 millióan vették meg, ha normálisan halad tovább a fejlesztése elég szép jövő elé néz a Rust és a hozzá hasonló túlélő játékok (pl DayZ)
Oh, az utolsó válaszoló elég részletes információ adott hozzá. Én is úgy gondoltam hogy várok még a vásárlással, de most már tényleg tudom hogy várni kell vele :) Örülnék ha tényleg stabil játékká nőné ki magát a közeljövőben :)
Kössz az infót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!