Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a rust nevezet...

Megéri megvenni a rust nevezetű játékot?

Figyelt kérdés
Szerintetek megéri megvenni ? Mekkora jövője van ezeknek a játékoknak ? Véleményeket vagy tapasztalatokat szívesen meghallgatok :)

2014. jún. 12. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább a The Forest! :)
2014. jún. 12. 21:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Hú ez tényleg jól néz ki :D (mondjuk csak 1 videóba kukkantottam bele)

De ezt is lehet multiba játszani vagy ez inkább magányos farkas feeling ?

2014. jún. 12. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem az van mint régen hogy megjelent egy játék és mindenki azzal játszott. Ma egy fura helyzet állt elő, naponta jelennek meg új netes játékok, mindenki mással játszik és cserélgeti őket.
2014. jún. 13. 00:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld :) Jó lenne ha lenne olyan multis túlélős játék ami többet él 1-4 hónapnál... :/
2014. jún. 13. 12:45
 5/6 anonim ***** válasza:

A The Forest tényleg jó de az csak single, azaz nincs multiplayer módja. a Rust-nak ellenben csak multis része van.

Hivatalos honlap:

[link]

Úgy márciusig hetente-kéthetente jött frissítés hozzá, aztán ha jól tudom át kellett írni a játék forráskódját ezért a játék 2 részre szakadt:

Van egy fix, stabil része a játéknak amit márciusban frissítettek utoljára és van az újabb amihez már szintén hetente érkeznek az újdonságok.

Ha az új rendszer stabil lesz, lecserélik a régit és a frissebb lesz az alapértelmezett.

A játék készítője (Garry Newman) hetente kiad egy Dev blogot hogy mennyit haladtak a projektel (ezt a hivatalos oldalon tudod megnézni).

Összességében nem rossz játék, nekem eddig 60órám van benne de én a helyedbe várnék még a vételével egy kicsit hisz alfa állapotú.

A játékot már több mint 1 millióan vették meg, ha normálisan halad tovább a fejlesztése elég szép jövő elé néz a Rust és a hozzá hasonló túlélő játékok (pl DayZ)

2014. jún. 13. 16:37
 6/6 A kérdező kommentje:

Oh, az utolsó válaszoló elég részletes információ adott hozzá. Én is úgy gondoltam hogy várok még a vásárlással, de most már tényleg tudom hogy várni kell vele :) Örülnék ha tényleg stabil játékká nőné ki magát a közeljövőben :)

Kössz az infót :)

2014. jún. 13. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!