Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3-ban a különböző állások...

Sims 3-ban a különböző állásoknál mik a "szintek" a ranglétrákon?

Figyelt kérdés

Kerestem mindenhol kb. de sehol nem találtam arról információt, hogy az egyes szakmákon belül az előléptetések milyen sorrendben vannak, tehát pl. az egészségügyi területen az első a szervdonor... a negyediket tudom, hogy a medikus, ötödik a rezidens.

Szóval az ilyenek érdekelnének, lehetőleg minden szakmában, hogy mi mit követ, és ha valaki még azzal is tudna szolgálni, hogy melyiknek mennyi a bére/munkaideje vagy esetleg mindkettő, akkor annak külön is megköszönném.

2014. jún. 12. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 08:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Az első oldal totál nem működik. Idézem: "Page Not Found

The link appears to be broken. Head to the Guide Home or Search to find information across our Sims 3 Guide and Forum.

Also consider sending an email to carl@carlsguides.com stating the page that led you to this error."

A google fordítót pedig hanyagoljuk, mert úgy rossz, ahogy van. Még úgy is, hogyha csak az alapok kellenének.

Ha ANGOL oldalt kerestem volna, akkor ezt kérdezem, de nem erre lenne szükségem. Tisztában vagyok vele, hogy angolul nem egy oldalon megtalálom, de annyira nem jó az angoltudásom, hogy csettintésre megértsem. Egyébként nem job-ot használja a játékleírásnál senki sem, hanem "career guide". Ezeket megtaláltam, de a tizedénél feladtam a dolgot...

Ebből kifolyólag bocsi, de a válaszod nem találom hasznosnak.

2014. jún. 15. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Rendőr

1. Besúgó

Ennyi,meg 5. szinttől szabadon lehet választani a "szakterületet": titkosügynök/DNS modellező

2014. aug. 3. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Közben már kijátszogattam, és külön-külön kiírtam mindent, de köszönöm a válaszod :)
2014. aug. 3. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!