Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Kasziózni, roulettezni kicsibe...

Kasziózni, roulettezni kicsiben mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés
Eddig 4 szer voltam játszani 3000 vagy 5000el. Az első két alkalommal elvesztettem de az utobbi két alkalommal majdnem 5ször 6szor annyival jöttem ki mint amennyivel bementem mivel egy új stratégia szerint játszottam. Mindig azt figyeltem hogy melyik volt már rég és így mindig bejött amire raktam. (Pl már egymás után 4szer 5 ször volt fekete akkor a pirosra raktam ). Ha mindig ilyen kis összegekkel játszom akkor is kialakulhat nálam egy szenvedély betegség?
2014. jún. 10. 21:42
 1/3 anonim ***** válasza:

rá lehet szokni, illetve meggazdagodni nem fogsz belőle.

Ha úgy érzed, tudsz magadban annyi önuralmat tartani, hogy ne járj oda rendszeresen, akkor nem lehet gond.

2014. jún. 11. 00:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tegnap úgy gondoltam kicsit merészebb leszek mert elvileg aki mer az nyer és elkezdtem 100 ezerrel jásznai amit felvittem egymiliokétszázezerig és gondoltam még eggyet rakok a pirosra hogy azt megduplázzam és utána kiszáljak de erre elvesztettem. Szörnyű élmény volt látni ahogy elsöprik elölem az egymilliókettőt. De legalább utána kivettem a kártyámról még egy 100 ezret azt ráraktam a pirosra és lett 200 ezer amit utána kiis vetten. Szoval 100 ezer plusszom van. De szerintem most egy hétig azért nem megyek mert félek hogy rászokok , és már nem százezerrel hanem miliókkal fogok játsznai.
2014. jún. 12. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
"amit felvittem egymiliokétszázezerig és gondoltam még eggyet rakok a pirosra hogy azt megduplázzam és utána kiszáljak de erre elvesztettem" - ehhez csak gratulálni tudok :D
2016. jan. 25. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!