Ez hogy lehetséges League of Legends-ben?
Bronz 1-es voltam 0 LP-vel, nem voltam promóció szériában. Higy Bronz 2-es legyek, ahhoz 100 LP-t kéne elérnem és a promóció szériában 5-ből 3 meccset megnyerni.
Elvesztettem egy meccset és Bronz 2-es lettem. A meccset elvesztettük, de egy különleges dolog történt meccs közben: Kha'Zix-kszal voltam és volt egy ellenséges Rengar (a háttértörténet szerint ősellenségek). Kaptunk egy másodlagos küldetést: győzzük le egymást (elég volt aszisztot szerezni). Nekem sikerült és továbbfejleszthettem a 4. képességemet is (Kha'Zix ultijának passzívja az hogy 3-at tovább lehet fejleszteni).
Elméletileg maradtam volna Bronz 2-es. Hogy történt ez? Ez a különleges teljesítmény miatt történt?
A Bronze 2 a Bronze 1 alatt van. Egyszerűen lejjebb estél a ranglétrán.
Amire te gondolsz (tehát promoban 5-ből 3-mat megnyerni), az a Silver V.
bronz 5 -> bronz 4 -> bronz 3 -> bronz 2 -> bronz 1
itt 3ból kell 2-t nyerni
bronz -> silver -> gold etc
itt meg 5ből 3at.
Visszább estél, nem fejlődtél
Igen, rosszabb, #3-tól idézném:
bronz 5 -> bronz 4 -> bronz 3 -> bronz 2 -> bronz 1
Ha 0 LP-nél veszítesz egy pár játékot (Van, hogy 1, van, hogy 5/stb, ez az ún. MMR-edtől függ. Az MMR láthatatlan és ez határozza meg, hogy milyen erősségű ellenfelekkel játszol, tehát ha sokat vesztes, ez csökken, ha sokat nyersz, nő.) akkor visszaesel.
Uccsó, én a visszaesésről kérdeztem. Előrehaladással teljesen tisztában voltam.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ha tudtok pontosabb infót adni a visszaesés rendszeréről akkor azt írjátok le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!