Vulkanjoe kérdése:
Nem indul a Watch Dogs, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Reloaded-os verziót szedtem le, hogy kipróbáljam, mielőtt még megvenném. Tisztában vagyok vele, hogy harmat gyenge a gépem, még a minimális játék követelményekhez is, de eddig sikerült mindig valahogyan megkerülni az efféle problémákat. Most itt az a helyzet, hogy mikor elindítom a játékot, ezt a hibaüzenetet írja ki: Watch_Dogs requires that your graphics hardware be compatible with DirectX 11, and have the DirectX 11 runtime installed. Találtam egy videót, ahol van is megoldás erre a problémára, csak 2 eltérés van a dolgok között. 1. A videóban Skidrow-os a játék 2. a videóban mikor megnyitjuk a dxcpl-t, akkor 2 exe fájl-t húz be az Edit List-be, de nekem (Reloaded verzió) meg csak egy exe fájlom van. Lehet hogy emiatt marad meg mégis az a hiba üzenet?2014. jún. 9. 13:36
1/4 anonim válasza:
"Lehet hogy emiatt marad meg mégis az a hiba üzenet?"
Vagy inkább azért, mert fosszilis géped van...
2/4 anonim válasza:
dx 11-es vga kell ahhoz, hogy elinduljon.
3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ez hogy van okosok? https://www.youtube.com/watch?v=_arfOBlf9-8
2014. jún. 9. 14:05
4/4 anonim válasza:
Kedves kérdező! Amit belinkeltél alulra videót, ahhoz írnám: TE NAGYOKOS! 1.Néha azt is meg kéne megcsinálni ami a videóba van! 2. Ahoghy írtad, a videóban SKIDROWOS neked meg RELOADEDES, ezért nem is fogod tudni úgy megcsinálni.. MÉG VALAMIT ESETLEG?? (Ja amúgy meg szerezz be olyan kártyát ami Dx 11-et támogat! ^^) Puszi a popódra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!