LoL-ban szoktatok ks-ni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert a sok tudatlan játékosok állandóan irkálják hogy az-az övéjük volt meg nem is tudok játszani csak killt lopni, szóval értitek....
Én általában úgy szoktam csinálni hogy hagyom pl.teamfightbaha vagy 1v1 hogy a csapattársam megküzdjön vele és ha elkezd menekülni az ellenfél akkor én leölöm.
Biztos kérdezitek majd hogy ezen miért akadok ki...azért mert ha tölem lopnak killt akkor én sosem teszem szóvá, de ha én leölök valaki elöl egy játékost akkor már neki áll feljebb...
2014. jún. 8. 21:36
1/1 anonim válasza:
Alapjáraton biztosra kell menni, de ha már sok van neked, vagy nagyon kevés a társadnak, akkor át kell adnod, vagy legalábbis meg kell probálnod átadni a killt. Persze csak akkor ha biztosan elviszi és ő túléli. Mindenkinek kell a gold, mert a csapatnak kell erősnek lennie. Viszont vannak nagyon csúnya esetek, mikor szalad az enemy feléd, a társad üldözi, te meg a maradék 10 hpját leütöd, akár az ultiddal. Ilyenkor megértem a felháborodást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!