Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nemrég vettem meg a Counter...

XxMisTeRiOxX kérdése:

Nemrég vettem meg a Counter Strike Global-Offensive nevü játékot Steamen! Fegyerkinézetek?

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon ujj az 1.6 után!Látom sok embernél van mindenféle skines fegyver!Az volna a kérdésem,hogy ezeket a kinézeteket csak igazi pénzért lehet megvásárolni vagy van más módszere is?

#Global #Offenzive
2014. jún. 5. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:

ÚJ nem ujj,

egyébként vagy megveszed pénzért... tf2

vagy játszol és vársz, hogy találj egyet a földön...tf2

vagy dobozokból veheted ki, amiket szintén pénzért nyithatsz ki... TF2...

2014. júl. 4. 21:30
 2/2 Stewartnagybácsi válasza:
Hát igazából semmi mód nincsen rá. Egyszerűen veszel egy ládát meg egy kulcsot, kinyitod a ládát, és vagy jó skin jön vagy nem.. Van amikor egy eurót is rászán egy ládanyitásra az ember és kap egy 3 centes skint. Tehát.. Vagy játék után kapsz, vagy veszel. De! Vannak különböző fokozatú skinek amiknek színjelölésük van. Például a nagyon ritka skineknek Piros stb... De meccs végén maximum lilát tud dobni. Tehát késskint ne várj egy dropból. Szerencsejáték.
2014. nov. 3. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!