A gametwist játék ingyenes?
Figyelt kérdés
Regisztráltam az oldalra, naponta kapok ezer játékpénzt, de találtam olyan részt hogy shop. meg hogy mi mennyibe kerül, meg hogy Ip meg előtte sok szám. ugye nem fogja a címem alapján a t-home kiküldeni a számlával együtt ezeket az ezresek?2014. jún. 4. 20:47
1/3 Legoman válasza:
A shopban játékpénzt tudsz venni, de azt neked ki kell fizetned. Saját zsebből, és én szerintem annyit nem ér a játék, hogy ezreseket költsek rá.
2/3 A kérdező kommentje:
jo de mi alapján fogok fizetni? amúgy nem ip volt odaírva hanem id vagy mi. szóval belépek irja hogy ezer pénzem van. de az csak játék. lejátszom és kész. remélem.
2014. jún. 8. 16:43
3/3 Legoman válasza:
Amit kiér pénzt neked, hogy annyid van az játékpénz, és ha szeretnéd, hogy még több legyen, akkor azt meg kell venned.
Magyarán a játék egy része ingyenes, azaz tudsz játszani másokkal ingyen játékpénzért, de ha például elveszítenéd mindenedet, ami csak akkor következne be ha nagyon rossz lennél egy játékban, akkor kellene vásárolnod igazi pénzért, játékpénzt, hogy tudj játszani.
Remélem érthető volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!