Wildstart megvette már valaki? Wow után nagyon buta, vagy jó?
WoW-val toltam (tolom, 1 hónapom van meg);5 év után első szünet lesz. WS egy nagyon jóra, kellően nehéz játékra sikeredett szerintem. Csak akkor ajánlom ha nem fogsz 'sírni' 10-20 wipe után egy sima lvl20 dungeonba, vagy ha egy NEM very strong (WoW ban kb. elit=very strong) lény simán lever mert rossz skillek (pl.: túl offenzivek) voltak kint. A játék csak pár napja jelent meg, én a helyedben biztos Twitch.tv-n néznék valami streamet ahol kb. latom miről szol, hogy működik.
Én a content hiánya miatt vettem meg, majd WoD környékén döntök hogy visszamegyek vagy maradok.
WoD ot már megvettem, de most pandában már gusztusom nincs belépni.
hát mgvettem ezt a wildstart tetszik is meg minden, csak idegesít, hogy egyszerűen nem tudok rájönni, hol tudnám megnézni mennyi fps-el fut... már sík ideg vagyok a panda max grafikán átlag 70fps, 25 fősben 20-25fps, ez a ws meg nem tudom eldönteni, hogy lassú és darabos, mert a karakter mozgása annak tűnik, pl ahogy csóválja a farkát futás közben, de pl a tájon nem látszik, hogy darabos lenne... se az effekteken... meg a távoli dolgok nem tudom mintha homályosak lennének, és hiába állítok bármit a grafikán ez a 2 dolog állandó... egyébként tetszik nagyon, csak fingom nincs mi merre meddig:D de majd belejövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!