Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cs 1.6 ping probléma. Lehet...

Cs 1.6 ping probléma. Lehet orvosolni?

Figyelt kérdés
Magas a pingem a modem net miatt, ami átlag 110-es pinget jelent, de max 150. a játék során többnyire se én se a többi játékos nem vesz észre semmi laggot. persze mindig van mire fogni hogy épp miért halt meg de...:) a lényeg, mondtak nekem régen valamit hogy egy programmal vagy csak egy fájl bemásolásával meglehet oldani és alacsony lesz a pingem. használják ezt szervereken is...tudom ha nagyon magas és laggolnék akkor is laggolok, nem lesz tőle gyorsabb a netem. de akkor is az az esetek 80% ban nem fordul elő. az a 10% meg lehet kifogás is akár de az már nem érdekel! ki tud ebben segíteni? részletes útmutató kellene és mit mikor honnan töltsek le! előre is köszönöm!

2014. jún. 4. 00:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
cfos_speed-el próbáld meg, és adsz egy kis netet az egyponthatnak, én így csináltam , hogy játék közben tudjak törrentezni :)
2014. jún. 10. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!