Battlefield 3 nem viszi full grafikán a gépem de minimálison lehet menne de mielőtt bele menne a játékbe leáll a futtatása és ki dob belle nem tudom ott beállítani valahol kívül nem lehetne anélkül hogy játékba lépnék?
Megvan a videókártya valami Intel(R) Mobile Express Chipset
SATA AHCI Controller-asszem ez az
Tedd fel ezt a progit, nyisd meg, és ami bejön, csinálj róla képet, és küld el valahogy, vagy linkeld be!
ide töltsd fel a képet, és azt küld el nekem üzenetbe, hogy " direkt link a képhez" vagy ilyesmi.
Egy jódarabig nem leszek skypon, szóval ha hamar megakarod oldani a problémád, javaslom a képmentést. Elmagyarázom hogyan kell:
Megnyitod a GPU Z-t, megnyílik a program. Kiírja a videókártyád adatait. A billentyűzeten megkeresed a Print Screen gombot (prt scrn vagy prt screen is lehet) (nyilak fölötti sorokban vna) Megnyomod.
Belépsz paintbe. Painten belül, rámész a "beillesztésre". ekkor megjelenik a kép, amit kimentettél. Rámész a kis kék floppira, azaz elmented. De vigyázz! Alapból png fájlt akar menteni, ezt állítsd át JPEG-re. A kék címének megadása alatt lehet beállítani a formátumot. Elmented tetszőleges helyre.
Aztán felmész a kepfeltoltes.hu-ra, és feltöltöd nekem a képet. A generált linket pedig elküldöd üzenetben.
Egyáltalán nem nehéz, max úgy hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!