Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ki fog jönni valaha a GTA V...

Ki fog jönni valaha a GTA V PC-re?

Figyelt kérdés
"tavasszal"
2014. jún. 2. 10:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
warren, te egy idióta vagy
2014. jún. 10. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Warren, nem változott meg semmi, fake információ volt. A Rockstar egészen a tegnapi E3-as konferenciáig szót sem ejtett a GTA V PC portjáról.
2014. jún. 10. 20:21
 13/14 Warren Scott ***** válasza:

#11 - te is :P Amúgy igazad van. Normális nem lehetek, hogy ész érvekkel próbálok hatni olyanokra mint te xD

#12 - Itt álljunk meg egy pillanatra. Azt ugyan mégis honnan tudod, hogy a korábban említett weboldalon a cikk szerzője honnan szedte az információit? Mivel se te, sem pedig én nem tudjuk az információ forrását, nem lehet kijelenteni, hogy hamis volt-e amikor az oldalra kikerült.

Nem mindig minden információ származik a készítők hivatalos PR személyétől.

mindenki látott már olyasmit, hogy egy belső ember titokban kiszivárogtatott dolgokat némi pénzért)

Az meg végképp nem az én felelősségem, hogy a cikk írójának az informátorának a szavahihetőségét én ellenőrizzem. Ahogy mondtam korábban, csak az általam legutóbb hallott dátum forrását linkeltem.

Ha ez az információ helytelen, esetleg fiktív volt, lehet menni a cikk írójához, verni a tamtamot.

A kérdésre válaszoltam legjobb tudásom szerint, az általam ismert információk alapján. A kérdező eldönthette, hogy szerinte ez neki megfelelt-e vagy sem.

Ahogy mondani szokták, utólag könnyű okosnak lenni :P

2014. jún. 10. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Rendben van, zárjuk le a vitát, a 9-es kommentben úgyis meg lett válaszolva a kérdés.
2014. jún. 11. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!