Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért van ez a Sims2-ben?

Miért van ez a Sims2-ben?

Figyelt kérdés

Néha van olyan, hogy egy ember vagy egy állat megáll és nem lehet vele semmit kezdeni.Bármit utasítok neki csak áll egy helyben.Aztán egyszer csak vagy meghal mert minden szükséglete bepirosodik vagy eljönnek érte, mert hogy nem gondozom(ez állatra vonatkozik).

Ez mitől lehet?Vagy mit lehet ilyen esetben tenni?

Segítsetek légyszi, mert rohadt idegestő! ://

2009. dec. 31. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
felakad a játék, lehet, hogy egy letöltött dolog vitt rá egy kis vírust, de szerintem telepítsd újra, hátha elindul.... sok sikert :)
2009. dec. 31. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
ilyen nekem is volt egyszzer egy ffival csak a sims3 ban<:(
2009. dec. 31. 14:56
 3/6 anonim válasza:

Ne telepítsd újra a játékot! Tényleg! Ebbe sajna törődj bele, különben nálam ha több kiegészítőt töltöttem fel akkor már nem volt annyira gyakori ez a hiba!

Itt egy oldal ahol van fórum is, ez direkt sims-es oldal ahol lehet kérdezni az oldal szerkesztőitől, szóval ha van ilyennel kapcsolatban kérdésed akkor ott regisztrálj és kérdezz tőlük! www.mysims.hu tessék. Sok sikert!

2009. dec. 31. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát pedig 4 kiegészítő is fennvan.De kösznöm szépen a válaszokat és ezt az oldalt is ki fogom próbálni.
2010. jan. 4. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:

használd ezt a kódot: moveobjects on

és a simet rakd máshova hátha elindul!

2010. jan. 20. 21:09
 6/6 anonim válasza:

nekem is voolt egy ilyen gondom.:S

nekem az egyik krónikával.:S:S

és hiába telepitettem ujjra sose indult..:S:S

ez mitől lehetett?

2010. dec. 25. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!